Редактор: e-mail: кадър bTVОт 8 до 10 водихме диалог под формата на

...
Редактор: e-mail: кадър bTVОт 8 до 10 водихме диалог под формата на
Коментари Харесай

Борисов: Единственият компромис с мерките ще е за образованието

Редактор: 

e-mail: 

кадър bTV

От 8 до 10 водихме разговор под формата на спор, това съобщи министър-председателят Бойко Борисов, който се появи на брифинга на здравния министър. Спорът бил сред министрите на стопанската система, обществената политика и вицепремиерът Томислав Дончев и представителите на НОЩ и на щаба по имунизацията.

Борисов заяви, че от края на януари учениците от 5 до 11 клас „ ще се въртят “ да учат присъствено. „ Това го изискуем на това потомство, което не върви на учебно заведение и това е проблем “, добави той.

„ До 31 януари ще следим и ще забележим какво можем да отворим с изключение на учебните заведения и за какъв брой “, съобщи Борисов. Той разяснява също, че угрижен за служащите в заведенията, които от месеци не могат да получат помощ от страната, тъй като част от работодателите им са в сивия бранш. „ От 30 хиляди заети единствено 6300 са подали заявление за подкрепяне “, сподели още Борисов във връзка сектора на заведенията за хранене и нощните заведения.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР